Busch Gardens

Busch Gardens is een combinatie van pretpark en dierenpark. Behalve attracties en dieren zijn er in dit park verschillende shows.
Busch Gardens is eigendom van SeaWorld Parks & Entertainment. Er zijn twee Busch Gardens parken. Eén in Williamsburg, Virginia en het andere park ligt in Tampa, Florida. Het Busch Gardens park in Tampa opende zijn deuren op 31 maart 1959.

Het park in Florida, wat in dit artikel omschreven is, heeft als thema Afrika. Dit Thema is in heel het park doorgevoerd. Busch Gardens Tampa is één van de mooiste en sfeervolste parken van Florida.

Attracties

Eén van de ijzingwekkendste achtbanen in dit park is SheiKra. Andere attracties zijn onder andere Air Grover, Wild Surge, Cookie Monster’s Trading Post en Congo River Rapids. Het park heeft voor ieder wat wils. Zowel de thrill seekers als gezinnen zullen genoeg vermaak vinden voor een hele dag.

Met een treintje kun je het hele park zien. Er zijn verschillende stops waar je in en uit kan stappen.

Het park kent verschillende gebieden met thema. Marokko, Bird Gardens, Sesame Street Safari of Fun, Stanleyville, Congo, Jungala, Timbuktu, Nairobi, Crown Colony Plaza en Egypt

Dieren

De dieren zijn verdeeld over verschillende verblijven. Cheetah Run, The Serengeti Plain, Myombe Reserve, Edge of Africa, Curiosity Caverns. Ook is er in het park een dierenverzogcentrum.

Er zijn 2000 dieren in het park, waaronder Cheetah’s, Hyena’s, Olifanten, leeuwen, zebra’s en Gorila’s.

Entree
Vol tarief vanaf $75.00
Kinderen 3-9 jaar vanaf $67.00

Openingstijden
9.30-18.00

Adres
10165 N McKinley Dr.
Tampa, FL 33612

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *