Magic Kingdom

Magic Kingdom is gebaseerd op het eerste Dinsey park in californië. Ook het eerste park van Disneyland Parijs is op het park in Californië en Magic Kingdom gebaseerd.

Magic kingdom is het park waar sprookjes en vertrouwde Disney figuren, zoals Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy tot leven komen. Het park kent zes verschillende parkdelen.

Mainstreet U.S.A.

Mainstreet is de hoofdstraat van het pretpark. Deze straat doet denken aan een straat uit het begin van de twintigste eeuw van de U.S.A. Er zijn verschillende winkeltjes en restaurants.

Vanuit de straat heb je goed zicht op het symbool van Magic Kingdom. Hij komt namelijk uit op het kasteel van Assepoester.

In Mainstreet U.S.A staat een standbeeld van Walt Disney en een standbeeld van Mickey Mouse

Adventureland

In Adventureland ontdek je de werelddelen en ga je op avontuur in de jungle.

Frontierland

Beleef het Wilde westen, de wereld van de Cowboys en indianen

Liberty Square

Maak kennis met de presidenten van Amerika uit het verleden

Fantasyland

In dit deel komt Disney’s magie tot leven met alle tekenfilms en sprookjes die hij ooit gemaakt heeft.

Vanaf 2012 wordt dit deel grondig verbouwd. Het nieuwe Fantasyland wordt een heel stuk groter dan het origineel. Deze verbouwing zal ongeveer vier jaar in beslag nemen.

Met het nieuwe Fantasyland zal een deel tevoorschijn komen dat lang voor het publiek verborgen is gebleven. Denk aan zingende zeemeerminnen en de wereld van Belle

Mickey Toontown Fair

Mickey Toontown Fair is de plek om al je favoriete Disney figuren te ontmoeten. Het is het kleinste deel van het park en vooral voor kleinere kinderen heel leuk.

Tomorrowland
In dit deel waan je in de wereld van morgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *