SeaWorld Orlando

SeaWorld

Seaworld is een pretpark met zeedieren in Orlando. Met de zeedieren worden verschillende shows gegeven. Een spectaculaire show die je echt niet mag missen is de show met de orka’s (shamu). Ook zijn er dolfijnen shows

Er zijn verschillende delen waarin de leefomgeving van de dieren is nagebootst. Bij Wil artic is de zuidpool nagebootst. Er is een speciaal Manatee rescue center waarin de Manatees (zeekoeien) die met uitsterven bedreigd worden verzorgd worden. Bij Shark encounter kun je de haaien van dichtbij zien als je door een plastic tunnel heenloopt.

Thrillseekers kunnen hun lol op met de achtbaan Kraken. Andere attracties zijn onder andere Manta, een achtbaan waar je met vieren naast elkaar zit en die rakelings langs het water afgaat en bootjes in de vorm van een flamingo die rustig over het water varen voor wie het wat minder spannend wilt.

Naast zeedieren zijn er ook pinguins, papegaaien en flamingo’s

Discovery cove

Zwem met dolfijnen en ervaar hoe het is om een dolfijnen trainer te zijn.

Behalve met dolfijnen zwemmen kun je in Discovery Cove ook snorkelen en het koraal rif bewonderen. Daarnaast kun je kennismaken met 250 verschillende soorten tropische vogels.

Aquatica

Aquatica is een waterpark wat in de buurt van Seaworld ligt. Het park opende zijn deuren op 1 maart 2008

Er zijn verschillende attracties die niet alleen garant staan voor verkoeling op een warme dag, maar ook voor veel plezier.

De waterattracties zijn verschillende hoge glijbanen, attracties voor thrillseekers en Lazy rivers voor wie op zoek is naar wat ontspanning. Voor kinderen is er Kata’s Kookaburra Cove en Walkabout Waters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *